ERA-Takimi i II i grupit të punës se Tak-Forces

Agjensia e Bashkimit Europian të Hekurudhave ERA në bashkpunim me Drejtorinë e Inspektimit Hekurudhor do të organizojë në Durrës takimin e dytë të grupit të punës IPA me temë:

“Pastrimi i regullave kombëtare”

Takimi do të mbahet në data 24 dhe 25 Shtator.

Pjesmarrës në grupin e punës do të jenë ekspertë të shtetetve përftues të programit IPA nga Kosova, Sërbija, Mali i Zi, Turqia, Maqedonia e veriut dhe Bosnje Herzegovina.

Në takim do të referojnë zoti Peter MIHM drejtuesi i programit IPA, ekspert nga Sllovenia dhe ERA.

Ky takim është në vazhdim të takimit të Stambollit në Qershor 2019.

Qëllimi kryesor i grupit të punë është zvëndësimi i rregullave kombëtare nga shteteve përfituese të IPA, me standaret teknike të ndërveptimit (TSI) dhe metotodave të pëbashkëta të sigurisë(CSM)

 

Mars 2022
H M M E P S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031