ERA-Takimi i II i grupit të punës se Tak-Forces

ERA-Takimi i II i grupit të punës se Tak-Forces Agjensia e Bashkimit Europian të Hekurudhave ERA në bashkpunim me Drejtorinë e Inspektimit Hekurudhor do të organizojë në Durrës takimin e dytë të grupit të punës IPA me temë: “Pastrimi i regullave kombëtare” Takimi do të mbahet në data 24 dhe 25 Shtator. Pjesmarrës në grupin […]